Foobit Informatika d.o.o.

za informatičku djelatnost i usluge

Naša misija

Mission statement

Naša namjera je vrlo jasna i jednostavna.

Mi smo IT tvrtka koja pruža potpunu, kvalitetnu i cjenovno prihvatljivu uslugu, kako za poslovne, tako i za privatne korisnike.

Možete nas bez brige kontaktirati ako imate potrebu za izradom weba, savjetom, podrškom, nabavkom optimalne opreme ili neki IT problem – jer ćete Vas nećemo muljati, već otvoreno i iskreno reći kakva je situacija, i koja je najbolja solucija za Vaše IT potrebe.

U današnje doba mnogi se fokusiraju samo na količinu, samo da se proda, samo da bude nekakav protok robe, bez obzira na krajnju kvalitetu i, nažalost, često bez respekta prema realnim potrebama i željama mušterija, ima se samo profit na pameti.

Naravno – radi se da se zaradi – ali danas je velik problem upravo u tome što se primarno gleda samo na to, a poslije, koga briga. Mi ne radimo po tome principu, jer je fundamentalno pogrešan.

Naš cilj je upravo suprotan od toga. Naš cilj je primarno na kvalitetu pružene usluge u odnosu na realne potrebe. Bez obzira da li ste privatni korisnik koji treba savjet i pripomoć kod izbora neke komponente, računala, smartphonea, tableta ili poslovni korisnik kojemu treba najbolji omjer uloženog/dobivenog bez prodavanja magle, možete nam se obratiti sa povjerenjem.

Svaki klijent od nas može očekivati osobni pristup, dostupnost, ponudu raznih opcija u odnosu na potrebe – u skladu sa našim dugogodišnjim iskustvu unutar IT svijeta.

Pa da se ovo ne pretvori u nekakav manifesto, samo ćemo navesti osnovne principale našeg poslovanja:

– kvalitetna i efikasna usluga

– personalni pristup klijentima

– osigurana dugoročna podrška i održavanje

– optimalan izbor opreme ili usluge u skladu sa realnim potrebama

Bez prodavanja magle.

A možete nas dobiti na mail:

kontakt@foobit-informatika.hr