Foobit Informatika d.o.o.

za informatičku djelatnost i usluge

Web design

Vaše prisustvo na internetu je bitno.

Prepustite to nama.

Izrada web stranica po sistemu “ključ u ruke”, uz personalizirani pristup klijentu, podršku te održavanje izrađenih stranica.

Naš fokus je na čiste, brze, responzivne i pregledne web siteove. Bez nepotrebnih điđa miđa i bez izmišljenih troškova.

Jer onaj tko posjećuje Vaš web ne želi gledati beskrajne animacije i izgubiti se u izbornicima, već želi čim brže i efikasnije vidjeti konkretne informacije po koje je došao na Vaš web site.

 

Radimo: 

 

      – CMS bazirane stranice

CMS –  Content managment system rješenja – ako želite više kontrole nad svojim stranicama, mogućnost vlastite izmjene sadržaja i unosa teksta i stranica, CMS sustav je pravo rješenje za Vas, jer pruža najveću fleksibilnost pri dizajnu i omogućava vrlo jednostavnu konstantne nadopune i promjene sadržaja web sitea.

 

       – klasične web stranice

Klasični web site koji se sastoji od nekoliko stranica, poznatiji kao statični HTML. (u pravilu 2-5 str.). Ako želite jednostavan i jasan web site od nekoliko stranica i kategorija sa informacijama o Vama, na kojem ne planirate često mijenjati sadržaj, onda je ovo pravo rješenje za Vas.

 

     –  izrada i održavanje Facebook stranica

Svatko danas ima Facebook. Zašto i Vi ne bi imali vlastitu informativnu Facebook stranicu na kojoj nudite svoje proizvode i svakodnevno informirate Vaše prijatelje i pratitelje o aktualnim događajima i ponudama?

 

 Svako od ovih rješenja uključuje, po dogovoru:

– održavanje stranica – dodavanje novog sadržaja, promjenu već postojećeg sadržaja, ažuriranje stranica – ugovorno ili prema Vašoj želji i potrebi

– web hosting – nemate brige oko hostinga, zakupa domena, postavljanja nameservera i inih tehnikalija – prepustite to nama

– SEO – optimizacija stranica za pretraživače te unos stranica u sve bitne hrvatske i svjetske indekse webova

Kontaktirajte nas sa osnovnom specifikacijom onoga što trebate – spremni smo raditi na projektima od 1500kn pa nadalje. 🙂